Avtor: 10.05.2015 ob 21:18

Gasilski družinski piknik sektorja Polhov Gradec na Lovrencu


Skupinska slika udeležencev iz PGD Dvor, PGD Polhov Gradec, PGD Zalog in PGD Črni vrh [foto: Klemen Zibelnik/PGD Dvor]

Sedaj že tradicionalni gasilski družinski piknik sektorja Polhov Gradec je potekal na Lovrencu. Četrto tovrstno srečanje se je odvijalo v nedeljo, 10. maja, ko so se vsi družinski člani odpravili na pohod na Lovrenc.

Družabne igre [foto: Klemen Zibelnik/PGD Dvor]

Za piko na i sočno vreme in družabne igre

Proti Lovrencu so se odpravili v dveh skupinah. Nekateri so odšli skupaj iz čebelarskega doma, drugi iz Praproč, nekaj pa jih je ubralo tudi individualne poti. Vsi skupaj so se zbrali pri cerkvici ter se po ogledu okolice postavili za skupinsko sliko. Po spustu proti domačiji Logar je vse pričakal golaž, ki so ga v letošnjem letu pripravili člani PGD Zalog in PGD Črni vrh.


Družabne igre [foto: Klemen Zibelnik/PGD Dvor]

Odrasli so se zatem pomerili v zabavnih igrah, ki si jih je zamislila in pripravila Ana Oblak iz PGD Zalog. Pihanje balončkov, slepa vožnja samokolnice, skakanje v vrečah in vlečenje vrvi so bile zanimive igre, v katerih se je pomerilo sedem ekip (ena manj kot lani). Na koncu so bili zmagovalci vsi, nagrada za najboljše pa je bila tudi mikavna – pomivanje lonca od golaža ter peš pohod okoli Polhovega Gradca. Daljše druženje je tokrat omogočilo lepo sončno vreme.


Rezultati: Družabne igre